Sloopauto of schadeauto verkopen, waar kunt u terecht?
wemarrecycling

Uw auto heeft schade opgelopen en is misschien zelfs wel total loss, maar wat moet u nu doen? Gaat u de schade nog herstellen of wilt u van de auto af?

In dit artikel helpen wij u graag op weg bij het maken van de juiste keuze.

Schade auto of sloopauto

Een schadeauto hoeft niet altijd per definitie een sloopauto te zijn. Dit wordt bepaald door de hoogte van het schadebedrag in combinatie met de dagwaarde van de auto. Om hier achter te komen kunt u uw schade auto laten nakijken door een schadeherstel bedrijf. Deze bedrijven brengen de totale schade in kaart voor u zodat u weet wat een herstel gaat kosten. Vervolgens is het raadzaam om de actuele dagwaarde van de auto te onderzoeken. Deze kunt u zelf opzoeken via diverse websites als tweedehands, Autoscout. Is het schade bedrag hoger dan de dagwaarde van uw auto? Dan is de auto total loss en is uw auto een sloopauto. Is de dagwaarde nog steeds hoger dan het schadebedrag? Dan is uw auto een schadeauto.

Uw autowrak ophalen in Limburg, Vlaams-Brabant, Luik? Bel ons vandaag nog! 

 011 59 64 84

Wanneer u een ongeval hebt gehad met uw wagen, bent u een hele tijd bezig met het in orde brengen van papierwerk voor verzekeringen. Maar in de tussentijd blijft uw wagen op de oprit staan zonder dat u hem nog kunt gebruiken. Zoekt u daarom een professional die snel en tegen de juiste prijs uw autowrak ophalen kan? In Vlaanderen (Limburg, Vlaams-Brabant & Luik) rekent u daarvoor op WEMAR CARS uit Alken.

            


OPHALING VAN AUTOWRAKKEN IN:

  • LIMBURG
  • VLAAMS BRABANT
  • LUIK / LIEGE

BEL ONS SNEL OP

011 59 64 84

wemarcars autorecyclage limburg brabantWat te doen?

Als uw auto total loss is, en dus een sloopauto is, doet u er verstandig aan de auto te verkopen met schade. De beste manier hiervoor is via een autosloperij zoals WEMAR CARS. Bij de WEMAR CARS krijgt u snel geld voor uw autowrak en wordt de auto bij u opgehaald. Uw auto is immers niet meer rijdbaar en lekt waarschijnlijk vloeistoffen. Dit kan zelfs lijden tot een milieuboete. 

Autodemontage hebben hiervoor speciaal gereedschap om dit op te vangen. Zo heeft u geen zorgen en krijgt u naar alle waarschijnlijkheid nog wat euro’s voor uw auto die door de sloperij wordt gestript voor onderdelen en verder op milieu-verantwoorde wijze in de shredder gaat voor hergebruik.

Sommige gemeenten loven een slooppremie uit indien u uw oude auto inlevert bij een erkend autodemontage bedrijf. U ontvangt dan een bewijs van sloop waarmee u de premie kunt laten uitkeren. Die premies kunnen oplopen tot wel €1.500,- per auto.

Waar kun je terecht met een sloopauto of schadeauto?wemarcars autoafbraak

Indien u een sloopauto of schadewagen heeft is het niet makkelijk deze via de gewone particuliere markt te verkopen. Mocht u direct geld willen ontvangen is WEMAR CARS een betere optie. Hier zullen ze u iets minder betalen dan bij een particulier maar krijgt u wel direct het geld en komen er geen gure figuren aan uw deur op de meest onmogelijke uren. 

Is uw auto niet total loss, maar wilt u er toch vanaf?
Dan verkoopt u uw schadeauto gemakkelijk, veilig en snel via wemarcars.be


Wilt u meer weten over de verkoop van schade auto's? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie. Wij helpen u graag verder!

011 59 64 84                       

Openingsuren

 Ma 9h00 - 11h45 13h00 - 16h45

Di   8h30 - 11h45 13h00 - 16h45

Wo 8h30 - 11h45 13h00 - 16h45
Do  8h30 - 11h45 13h00 - 16h45
Vr   8h30 - 11h45 13h00 - 16h45
Za   9h00 - 11h45WEMAR CARS EN WEMARRECYCLING DRAGEN HUN STEENTJE BIJ AAN EEN BETER MILEU MET EEN 100% EERLIJKE RECYCLAGE VAN HUN WAGENPARK