Sloopauto of schadeauto verkopen, waar kunt u terecht?wemarrecycling

Uw auto heeft schade opgelopen en is misschien zelfs wel total loss, maar wat moet u nu doen? Gaat u de schade nog herstellen of wilt u van de auto af?

In dit artikel helpen wij u graag op weg bij het maken van de juiste keuze.

Schade auto of sloopauto

Een schadeauto hoeft niet altijd per definitie een sloopauto te zijn. Dit wordt bepaald door de hoogte van het schadebedrag in combinatie met de dagwaarde van de auto. Om hier achter te komen kunt u uw schade auto laten nakijken door een schadeherstel bedrijf. Deze bedrijven brengen de totale schade in kaart voor u zodat u weet wat een herstel gaat kosten. Vervolgens is het raadzaam om de actuele dagwaarde van de auto te onderzoeken. Deze kunt u zelf opzoeken via diverse websites als tweedehands, Autoscout. Is het schade bedrag hoger dan de dagwaarde van uw auto? Dan is de auto total loss en is uw auto een sloopauto. Is de dagwaarde nog steeds hoger dan het schadebedrag? Dan is uw auto een schadeauto.

Uw autowrak ophalen in Limburg, Vlaams-Brabant, Brussel? Bel ons vandaag nog!  011 59 64 84

         

                       

    uw auto verkopen?

    bel:    011/59 64 84

     www.wemarrecycling.be

     info@wemarcars.be
  

Wanneer u een ongeval hebt gehad met uw wagen, bent u een hele tijd bezig met het in orde brengen van papierwerk voor verzekeringen. Maar in de tussentijd blijft uw wagen op de oprit staan zonder dat u hem nog kunt gebruiken. Zoekt u daarom een professional die snel en tegen de juiste prijs uw autowrak ophalen kan? In Vlaanderen – van Limburg en Brussel tot – Vlaams  Brabant rekent u daarvoor op Wemarcars uit AlkenWe komen bij u langs, spreken de juiste prijs af voor uw autowrak en nemen het meteen mee. Diezelfde dag nog. U krijgt altijd een mooie som voor uw oude wagen – in cash betaald. En u bent eindelijk verlost van uw autowrak.

            


OPHALING VAN AUTOWRAKKEN IN:

  • LIMBURG
  • VLAAMS BRABANT
  • LUIK   LIEGE
  • BRUSSEL

BEL ONS SNEL OP

011 59 64 84

wemarcars autorecyclage limburg brabantWat te doen?

Als uw auto total loss is, en dus een sloopauto is, doet u er verstandig aan de auto te verkopen met schade. De beste manier hiervoor is via een autosloperij zoals Wemarcars. Bij de wemarcars krijgt u snel geld voor uw autowrak en wordt de auto bij u opgehaald. Uw auto is immers niet meer rijdbaar en lekt waarschijnlijk vloeistoffen. Dit kan zelfs lijden tot een milieuboete. Autodemontage hebben hiervoor speciaal gereedschap om dit op te vangen. Zo heeft u geen zorgen en krijgt u naar alle waarschijnlijkheid nog wat euro’s voor uw auto die door de sloperij wordt gestript voor onderdelen en verder op milieuverantwoorde wijze in de shredder gaat voor hergebruik.

Sommige gemeenten loven een slooppremie uit indien u uw oude auto inlevert bij een erkend autodemontage bedrijf. U ontvangt dan een bewijs van sloop waarmee u de premie kunt laten uitkeren. Die premies kunnen oplopen tot wel €1.500,- per auto.

Waar kun je terecht met een sloopauto of schadeauto?wemarcars autoafbraak

Indien u een sloopauto of schadewagen heeft is het niet makkelijk deze via de gewone particuliere markt te verkopen. Mocht u direct geld willen ontvangen is Wemar-cars een betere optie. Hier zullen ze u iets minder betalen dan bij een particulier maar krijgt u wel direct het geld en komen er geen gure figuren aan uw deur op de meest onmogelijke uren. Is uw auto niet total loss, maar wilt u er toch vanaf? Dan verkoopt u uw schadeauto gemakkelijk, veilig en snel via wemarcars.be


Wilt u meer weten over de verkoop van schade auto's? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie. Wij helpen u graag verder!

Aandrijving-  ABS- en remsysteem Motor Kuipdelen Accessoires Airbags  Beglazing en spiegels  Airco, koeling, verwarming   Brandstofsysteem        Audio, video, navigatie  Chassis en wielophanging

Elektrisch Instrumenten, tellers, klokken Universeel

Interieur en bekleding    Plaatwerkbeslag
 Leidingen en slangen  Stuurinrichting carrosserie 
Plaatwerk Uitlaatsysteem  Verlichting
   Verlichting Wielen, Banden, Velgen        

    WIJ HEBBEN 95% VAN ALLE ONDERDELEN VAN DE REGULIERE MARKT GEWOON OP STOCK

                       

Openingsuren

                                         
MA 9h00 - 12h00 13h00 - 17h00
Di   8h30 - 12h00 13h00 - 17h00
Wo 8h30 - 12h00 13h00 - 1700
Do  8h30 - 12h00 13h00 - 1700
Vr   8h30 - 12h00 13h00 - 1600
Za   9h00 - 12h00

WAGEN OPHALEN

BEL NU

011 59 64 84

WEMARCARS EN WEMARRECYCLING DRAGEN HUN STEENTJE BIJ AAN EEN BETER MILEU MET EEN 100% EERLIJKE RECYCLAGE VAN HUN WAGENPARK